Branding for startups, enkeltpersoner og gründere. Vi utvikler drømmer.

Startup-pakken

 
 

startup-pakken

nettside+foto+tekst+strategi


Vi er opptatt av fremdrift og gjennomføring for deg som skal starte opp.
Derfor tilbyr vi nøkkelklare pakker, så du kommer igang. Perfekt for startups og personal branding.
Pakkepris for nettside, foto, tekst og strategi: fra kr. 25 000 + mva.

Minstepris per nettsideprosjekt er 25k + mva.

 
 

Nettside

Den nøkkelklare pakken inkluderer en enkel nettside, tilpasset med egen tekst og bilder. Nettsiden er basert på et fleksibelt rammeverk og en mal, slik at den enkelt kan redigeres av deg, når du senere trenger å oppdatere siden din. Bærekraftig funksjonalitet, som kan følge deg i flere år fremover.
Inkludert i pakken er: Oppsett av 1 stk. nøkkelklar enkel nettside er inkludert i prisen. NB: Månedlige/årlige kostnader til domene/webhotell/mail og andre eksterne kostnader betaler du enkelt selv.

 
2.jpg

fotografering

Her på Oslo Branding Office har vi vår egen in-house fotograf. Han tar portrettbilder av deg til bruk på nettside, samt til sosiale medier som Instagram og Facebook. Bildene og rettighetene til disse er inkludert i pakken, og kan brukes til markedsføring i alle kanaler og platformer.
Inkludert i pakken er: 1 stk. foto-session (stillbilder) på dagtid i Oslo for å ta bilder av deg/dere til nettsiden er inkludert i prisen. Ytterligere fotografering (og videografering) kan selvsagt også kjøpes i tillegg, oversikt over priser her.

 
 

tekstforfatting

Navn på merkevaren og bedriften. Navn til nettsiden. Tekst til innholdet på nettsiden. Biografi om deg og dine medarbeidere. Utvikling av fortellerstemme for merkevaren.
Inkludert i pakken er: Tekstforfatting til nettsiden, samt tekstforslag til de første postene på sosiale medier er inkludert i prisen. Ytterligere tekstforfatting og innholdsproduksjon kan i tillegg/etterkant selvsagt også kjøpes til timepris, kr. 1500+mva per time, oversikt over priser her.

 

strategi

Utvikling av merkevaren. Kartlegging av deg og bedriften: kjerneverdier, styrker, svakheter, muligheter, utfordringer. Langsiktig strategi fra idéstadiet til gjennomføring av konseptet. Strategi for markedsføring, sosiale medier og kundekontakt.
Inkludert i pakken er: 1 måneds strategisk veiledning Dette inkluderer: 2 fysiske møter i Oslo, og 2 møter per Skype/Facetime, samt oppfølging per mail i samme periode. Ytterligere veiledning kan naturligvis også kjøpes i tillegg/etterkant til pakkepris eller timespris, oversikt over priser her.